santa Eugènia 21A 6è
+34 972410388

Sense sal – Només tenim la veu

Només Tenim la Veu

Sense Sal – Només Tenim la Veu
2017
CD – POP

Nou disc de Sense Sal: ‘Només tenim la veu’
El grup terrassenc publica “Només tenim la veu”, el quart disc d’estudi del grup, per primera vegada de la mà de Música Global.
Sense Sal aposta per la línia d’un pop-folk festiu, i fa un pas més en la seva evolució de so respecte els seus antics treballs discogràfics. Incorpora, ara ja sense complexos, l’electrònica, que guanya un gran protagonisme. Tot plegat sense perdre el seu segell personal, amb la presència de les dues veus protagonistes, i l’acompanyament de la trompeta i el violí.
En total són 11 temes amb lletres carregades d’optimisme que marquen un abans i un després en el recorregut de Sense Sal. Parlen de viure el moment, de ser optimistes. Cada cançó conserva una textura diferent que expressa distints estats d’ànim, però totes elles positives. ‘Només tenim la veu’ serveix per reivindicar la senzillesa, la veu és la seva identitat. Després de més de 200 concerts, de tantes experiències, de caure i aixecar-se, el grup se n’ha adonat que la millor manera de tirar endavant i el que els uneix és la veu, les cançons.
Amb un so indie-pop, però sense perdre l’esperit festiu, en aquest nou treball, el grup ha comptat amb la col·laboració de Carlos Sadness i de Doctor Prats en dues de les noves cançons.
Sense Sal ha enregistrat el disc a l’Estudi Can Sons amb Arnau Vallvé (Manel) i Manel Bach (DET) com a productors, mentre que Yves Roussel s’ha encarregat del màstering.

Tracklist

 1. És Aquesta Nit
 2. Fins que Surti el Sol
 3. Encara Queden Dies
 4. No t’esperaré
 5. Mare Foca
 6. Vine’m a Buscar
 7. Fàcil
 8. Descansa
 9. La Vall
 10. Constel·lacions
 11. Mira’m als Ulls
0

Leave a comment