Segonamà

Segonamà fa dos anys que treballa en un projecte que consta no només d’un nou disc, sinó d’una estètica i un concepte.

 Després de gairebé una dècada de vida, el grup ha decidit dur a terme un canvi d’etapa. Aquest replantejament neix de la necessitat de mostrar els seus gustos musicals actuals i intentar portar a Catalunya les influències internacionals que els han fet vibrar i els han inspirat a crear nova música.

El grup, que sovint ha publicat cançons en català i en castellà paral·lelament, han decidit publicar un àlbum de deu cançons íntegrament en català, i en castellà només trobarem el nom del disc ERIAL.

 “Erial” és un terreny sense cultivar, un lloc semidesert i àrid. Curiosament, en aquests espais sovint considerats improductius, espontàniament hi creixen moltes plantes i hi viuen tota una població d’espècies endèmiques. Així se sent Segonamà, una espècie estranya que vol proposar una música que és difícil de trobar en català, ja que la seva principal referència és el R&B americà i britànic.

12
Preferencias de privacidad
Nuestro sitio web utiliza tanto cookies propias, que son las enviadas a su ordenador y gestionadas exclusivamente por nosotros para el mejor funcionamiento del sitio web, como cookies de terceros, con la función de servirnos como herramienta de análisis de la interacción los usuarios con nuestra web, gracias a ellas obtenemos una información que puede ayudar a mejorar la navegación y dar un mejor servicio a los usuarios y clientes.