Porto Bello

Després del gran èxit del seu primer treball “Basat en fets reales” a les xarxes i en els concerts aquest 2019 han tret el seu segon treball “L’ull de la tempesta” que els ha fet estar al capdavant de totes les radios nacionals i amb el que han tancat una gira de 70 concerts pels millors festivals i festes majors del país.
Com a show musical i visual, es pretén crear l’atmosfera Porto Bello, un port abstracte i inexistent que tots tenim situat a la nostre imaginació on sonen melodies de quasi bé tot el món sencer tot barrejant-les amb la música que ens fa moure aquí com l’ska, reagge,rumba, rock, punk…etc. Un port que s’il·lumina i s’omple de gent cada nit per a qualsevol que vulgui passar una molt bona estona.

La cançó “L’ull de la tempesta” titula el vostre nou disc. Per què us representa més que les altres cançons?
Tonet Blàzquez (veu): “El dilema era entre “Al peu del canó” i “L’ull de la tempesta”, i al final vam escollir aquest segon perquè després d’haver gravat Basat en fets reals (Música Global, 2017) ja érem aquí, a ‘L’ull de l’huracà’. Quan hi ha una tempesta, allà és on hi ha més bona temperatura, on no bufen els vents; al voltant és un caos, però a l’ull de la tempesta hi ha tranquil·litat. I és com ens sentíem en el moment en què vam estar parats, havent acabat la gira, i ens ho miràvem com l’huracà vist des de dalt, vèiem la calma i al voltant tots els pensaments, els sentiments a l’hora de fer un disc nou, tota la feina que comporta. Ens vam guiar per aquesta imatge: bé, doncs ara som a l’ull de la tempesta i a partir d’aquí poden passar moltes coses, podem quedar-nos igual o podem pujar una mica més com a grup. Ens va agradar com a títol.

4
Preferencias de privacidad
Nuestro sitio web utiliza tanto cookies propias, que son las enviadas a su ordenador y gestionadas exclusivamente por nosotros para el mejor funcionamiento del sitio web, como cookies de terceros, con la función de servirnos como herramienta de análisis de la interacción los usuarios con nuestra web, gracias a ellas obtenemos una información que puede ayudar a mejorar la navegación y dar un mejor servicio a los usuarios y clientes.