Pepet i Marieta

Pepet i Marieta

Poc s’imaginaven els Pepet i Marieta que ser la cançó de l’estiu de TV3 revolucionaria la seva carrera d’aquesta manera.

Després de finiquitar una gira maratoniana de més de 70 concerts durant el 2014, els ebrencs es van tancar a l’estudi amb el productor Mark Dasousa (Aspencat, Zoo) per enregistrar el seu nou disc.

El resultat és “La sal de la vida” (Música Global, 2015), un disc vital i optimista carregat d’energia per a fer ballar tots els ossos del cos. Reggae, ska, rumba, merengue, afro i molt més amb unes lletres marca de la casa properes, descarades i compromeses, que parlen per damunt de tot de les persones que ens alegren el dia a dia: la gent que, sens dubte, és “La sal de la nostra vida”.

El disc es va enregistrar entre Grabaciones Silvestres, El Tercero Estudios i Atomic Studio i ha comptat amb unes col·laboracions de luxe de la talla d’artistes com: Adrià Salas de La Pegatina, Uri Giné de Bongo Botrako, Soto de Pirat’s, Seguí de la Gossa Sorda o Marta Robles de Las Migas.

“Corre l’estiu”, la cançó per a la campanya d’estiu 2014 de TV3 els ha fet coneguts arreu dels Països Catalans, però Pepet i Marieta és un projecte amb una llarga trajectòria que compta amb cinc treballs discogràfics i més de 10 anys de carretera.

Els Pepet i Marieta posaran la sal, el sucre i tots els ingredients necessaris per fer que aquest estiu 2015 torni a ser inoblidable.

0