fbpx

Pantaleó – L’apartament

L’apartament

Pantaleó

L´Apartament
2017
CD – POP

Després del seu primer disc “Reina Victòria” (Petits Miracles, 2015) i amb tant sols un any i mig de vida, Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenents, madures i prometedores del panorama musical català gràcies a la fórmula perfecta que els identifica també en aquest segon treball: emotivitat, melodia i la veu inconfusible de Gerard de Pablo.

“L´Apartament” neix com un estiu amb la cançó que posa nom al seu segon disc. Una cançó de so premonitori que va desencadenar la gamma de colors amb la qual el grup ha confeccionat aquest nou treball.

Convivint en un estiu immortal s’entrellacen les nou històries de temàtica heterogènia que defineixen un estil pop més perfilat, directe i despreocupat. Una intenció clara de seguir fent cançons amb un fort pes instrumental i rítmic.
Pantaleó pensa les nou cançons de “L’Apartament” des de l’escenari i amb vocació de ser defensades en directe.

Aquest nou embolcall de sintetitzadors i atmosferes que mullen de sentit els grans espais per on transita la inconfusible veu d´en Gerard ens descobreix a cada història allò que sembla que vol dir, o allò que amaga…mentre juguen en terrenys Beatleians, alguns instants amb l´ ELO o el millor Lennon, amb l’elegància pròpia del grup tot fent una picadeta d’ull als anys 80.

Sota la producció d´en Tomàs Robisco i el propi grup, “L´Apartament” es va enregistrar durant el mes de Novembre 2016 a la Bucbonera de Caldes de Montbui.
La masterització va anar a càrrec de Sean Magee (Pink Floyd, Deep Purple, John Lennon i U2 entre d´altres) als reconeguts estudis Abbey Road de Londres.
Si el ‘Reina Victòria’ era la línia sobre el paper, aquest segon és intencionadament el treball de color sobre aquesta.

Tracklist

  1. L’apartament
  2. Et Segueixo
  3. La Becària
  4. Dies Que Enyoro
  5. La Fera I Jo
  6. Peus Descalços
  7. Pietat Amanda
  8. Pares I Germans
  9. Pardals
0

Leave a comment

Preferències de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.