Obeses

De comú acord entre tots els components d’Obeses, el responsable de compondre les cançons del grup sempre ha estat Arnau Tordera, un home que aprofita el seu bagatge cultural com a llicenciat en composició musical i en filosofia per traduir les seves idees i materialitzar els fruits de la seva imaginació: “El vessant artístic, la creació i la construcció de les peces em venen del corrent del pensament. Quan composo no improviso mai, ni vaig fent proves per veure què surt. Totes les peces que faig ja les he imaginat abans. En aquest sentit estic molt content del concert d’Obeses 3D amb la Banda Municipal de Barcelona i el cor de cantaires perquè és la culminació dels meus estudis de composició. La creació em ve del pensament i estic constantment pensant en noves formes i cançons”.

Des que l’any 2010 van fer el seu primer concert a Manlleu, Obeses no ha parat d’actuar arreu de la geografia catalana. La seva sorprenent progressió meteòrica els ha portat en quatre anys a enregistrar tres discos molt lloats per la crítica especialitzada. La passada primavera van presentar a l’Auditori de Barcelona el seu últim treball “Monstres i Princeses”, en un concert conjunt amb la Banda Municipal de Barcelona i un cor de cantaires. En total, seixanta-nou músics en directe.

La seva eclèctica proposta musical, única, valenta i molt personal, és totalment atípica i pot abraçar diversos gèneres en perfecta harmonia: des del rock dur fins a la sardana i l’havanera, passant per la simfonia clàssica, les fugues corals, la rumba o el gypsy-jazz. L’oferta d’Obeses no deixa ningú indiferent i suscita adhesions incondicionals o rebuig frontal. És el preu de l’originalitat i la llibertat artística.

2
Preferencias de privacidad
Nuestro sitio web utiliza tanto cookies propias, que son las enviadas a su ordenador y gestionadas exclusivamente por nosotros para el mejor funcionamiento del sitio web, como cookies de terceros, con la función de servirnos como herramienta de análisis de la interacción los usuarios con nuestra web, gracias a ellas obtenemos una información que puede ayudar a mejorar la navegación y dar un mejor servicio a los usuarios y clientes.