fbpx

Obeses

OBESES

Arnau Tordera I (veu i guitarra), Maiol Montané (bateria i veus), Arnau Burdó (teclats i veu secundària) i Jaume Coll Mariné (baix i veus), composen la totalitat d’Obeses.
El grup, arrelat al bell poble de Tona es llença al mar de les infinites possibilitats semiòtiques del so inscrit en una societat, s’entén, amb un bagatge cultural com l’occidental, que ben entrats al s.XXI es presenta com un públic absolutament preparat pel goig del gaudi estètic i significatiu.

Obesisme Il·lustrat

Prenent aquestes directrius com a element constituent, el quartet culmina el seu primer cim amb la creació del seu disc inaugural, una caixa de bombons d’una ambició artística absoluta on el contrast extrem i la continuïtat màxima dansen enmig d’una harmonia que s’articula a través del so i la paraula. L’edifiquen un total de 9 peces de pròpia autoria i una homenatge cap a l’il·lustre mestre, sempre recordat, Gioacchino Rossini.

Terreny concertant

El quartet no oblida en cap cas l’àmbit performatiu on s’ha de gestar la interpretació de les seves peces i aposta per una conjunció que dilueixi les barreres tradicionals entre intèrpret i oient, lliurant així, espais d’enorme importància interpretativa per cada una de les parts esmentades. És a partir d’aquí que grup i públic esdevenen amants nocturnament.

1
Preferències de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.