fbpx

Miquel Abras

Miquel Abras

Miquel Abras neix a la Bisbal d’Empordà l’any 1977, comença la seva carrera en solitari guanyant el premi Carles Sabater a la millor cançó en català amb “Fent camí” l’any 2004, concurs que el motivà a composar i gravar més cançons, que sense imaginar-s’ho formarien part del seu disc de debut, Entre mil vidres trencats. Més endavant guanya el premi sona 9, premi que li dóna l’oportunitat de gravar el seu esperat disc i anar als estudis Tivoli de Jesús Rovira al Vendrell, de la mà de Jofre Bardagí com a productor.

Bardagí i Abras agafen les maletes i viatgen fins a Buenos Aires (Argentina) als estudis Circo Beat per mesclar juntament amb Gustavo Iglesias ( Babasonicos ) les cançons d’ Entre mil vidres trencats.

Al disc i trobem 11 cançons pròpies, algunes influenciades per els naixements del seus fills, com són les cançons Fràgil i Marta. La cançó Quasi una dona de J.M Serrat és la única versió que trobem al disc. Aquest estiu també l’hem pogut veure amb la seva banda a diferents festivals importants com el Senglar rock., l’Acústica de Figueras, el MMVV, l’Acampada Jove

2
Preferències de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.