fbpx

Jordi Ninus – París

París

Jordi Ninus

París
2016
CD Digipack – POP

Després de la bona acollida del primer disc amb el que va ser nominat en la majoria de premis i guardons de Catalunya del 2015 (Camina, Música Global), arriba el segon disc de Jordi Ninus. Un disc extravertit, fresc, sincer i profund en el que s’ha obert en canal per explicar-nos el que significa per ell el concepte de “convivència”. Complicitat, discussions, amor, desamor, passió, defectes, virtuts, rutines…en definitiva, un passeig per tot el que implica la vida en parella i pels bons, mals i certament inclassificables moments que se’n deriven.
Un treball molt melòdic de pop rock amb alguns arranjaments més propis del folk o del country, on Jordi Ninus relata la seva experiència amb lletres properes que parteixen de la necessitat d’expressar la dicotomia que defineix la convivència amb un ésser estimat. Un disc que, per la seva temàtica, aconsegueix implicar d’una manera directa a l’oient, fent-lo sentir partícep de tots i cadascun dels talls que el conformen.
Aquest nou treball anomenat “París” (Música Global, 2016), enregistrat a l’estudi “La Vall” de Santa Eulàlia de Ronçana sota el comandament de Marc Martín, fa anar un pas més enllà el missatge de Jordi Ninus. Aconsegueix obrir noves portes emocionals que aprofundeixen, d’una manera senzilla i essencial, en aspectes que sorgeixen de les rutines que inevitablement neixen quan es comparteix la vida amb algú.
Jordi Ninus ha tornat, tot i que de fet mai no ha deixat de ser-hi…va arribar ara farà 2 anys i desitja quedar-se durant molt més temps. Ara, amb aquest nou treball, continua perseguint allò pel que realment va decidir emprendre aquest nou camí: Sentir i fer sentir.

Tracklist

 1. Junts
 2. París
 3. Mai diguis mai
 4. L’ultim vol
 5. MJ
 6. Ho ets tot per mi
 7. Amants de dissabte
 8. Edna
 9. Tot és un joc
 10. Flors trencades
 11. L’antiheroi
 12. La nostra pell
0

Leave a comment

Preferències de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.