Jofre Bardagí

Jofre Bardagí

Després de viure tota la seva infància rodejat de música, Jofre Bardagí, va començar la seva carrera artística formant part del grup Glaucs, format l’ any 1994.

Glaucs, considerat ja, un grup de culte dins el panorama del rock cantat en català, va editar un total de cinc discs (tres d ‘estudi i dos en directe) durant els deu anys que gairebé va durar la formació.

Un cop dissolt Glaucs, Jofre Bardagí ha seguit, com sempre, vinculat al món de la música. L’any 2004 va formar amb exmembres de Glaucs, el grup Nut, amb els qui, de moment ha editat un sol disc “14 melodias bailables y una que no”, i amb qui espera poder editar el segon abans de finals del 2006. Nut, és un projecte encarat al mercat de Pop/Rock cantant en castellà.

Apart de fer i desfer els diferents grups, durant aquests darrers anys, Jofre Bardagí també s’ ha anat guanyant un espai i un respecte entre els cantants, compositors i productors d’ aquest país, treballant al costat de gent com Beth, Josep Thió (Sopa de Cabra), Sabina o Serrat… per citar-ne els més importants. També va composar l’ himne dels Special Olympics l’ any 2003, o la cançó “Jugarem a estimar-nos” que va representar a Andorra, i va portar el català per primer cop a Eurovisió… Entre altres coses, també ha composat per teatre diferents cançons per a Tricicle, i recentment ha composat i produït el tema “Aquelles nits de Nadal”, cançó col·lectiva que ha servit per promocionar l’ exitós disc “Altres cançons de Nadal 3”.

És ara, després de 12 anys de carrera dins el món de la música, que Jofre Bardagí, de 27 anys, s’ ha decidit a escriure i editar el seu primer disc en solitari. Un disc nascut de la llibertat que dona la soledat dins una habitació i l’ enfrontament cara a cara amb els pensaments més íntims… Un disc amb lletres que parlen i expliquen veritats i històries d’ algú que creix, no només com a artista, sinó també com a persona. Jofre Bardagí despulla i allibera els seus pensaments per plasmar-los en aquest disc, tan sincer i clar com el seu títol: “Jo faig cançons”.

Durant el mes de febrer, i després de passar pels Estudis Tívoli del Vendrell, on es gravaran les bateries, Jofre Bardagí es tancarà a casa seva per enregistrar les 15 cançons que en principi, formaran part d’ aquest disc. Serà durant el mes de març, quan s’acabi la pre-producció del DVD que s’ha estat, i s’està enregistrant aquests mesos, on s’inclouran diversos documentals i un concert en directe.

Tot i que el disc encara no està gravat, i els noms podrien variar, l’ intenció de Jofre Bardagí es comptar amb la col·laboració d’ un gran nombre d’amics músics, com ara: els membres de Nut Àlexandre Rexach i Miquel Sospedra i tots els antics membres de Glaucs. També altres músics amics com Jimmy Piñol i Jesús Rovira (Lax’n’Busto) Àxel Pi i Marc Ros (Sidonie) Joaquim Xicoira, Jeroni Castellà, Marçal Cruz, etc, etc…

Així doncs, si tot surt com està previst, el disc veuria la llum cap a finals de setembre d’aquest 2006.

Fins aleshores, només ens caldrà esperar per veure amb que ens sorprèn aquest cop Jofre Bardagí.

0
Preferencias de privacidad
Nuestro sitio web utiliza tanto cookies propias, que son las enviadas a su ordenador y gestionadas exclusivamente por nosotros para el mejor funcionamiento del sitio web, como cookies de terceros, con la función de servirnos como herramienta de análisis de la interacción los usuarios con nuestra web, gracias a ellas obtenemos una información que puede ayudar a mejorar la navegación y dar un mejor servicio a los usuarios y clientes.