Els amics de les arts

La coherència i la producció d’aquest El senyal que esperaves (Música Global/Universal, 2020) sembla ser la culminació d’un aprenentatge lleuger, l’arribada a una llibertat absoluta per treballar un producte i cuidar-lo fins a l’últim detall, i sentir-se bé. Perquè és impossible acabar de gravar aquest disc, anar a escoltar com han quedat els màsters i no estar-ne plenament satisfet. I és que res del que pareixen Els Amics, que abans n’eren quatre i ara en són tres, s’escapa de jugar amb el matís.

Els Amics de les Arts són un grup de música català creat l’any 2005 a Barcelona. Els seus membres són Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué. Es donaren a conèixer amb dues maquetes editades entre 2005 i 2006 i es feren populars gràcies al disc Bed & Breakfast (Discmedi, 2009). Els seus següents àlbums foren Espècies per catalogar (Discmedi, 2012), Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi, 2014) i Un estrany poder (Dismedi, 2017). Es tracta d’un grup de pop amb pinzellades de música electrònica. Les lletres parlen de situacions quotidianes i entre els seus recursos lírics es poden destacar els jocs de paraules i la ironia.

1
Preferències de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.