Els amics de les arts

La coherència i la producció d’aquest El senyal que esperaves (Música Global/Universal, 2020) sembla ser la culminació d’un aprenentatge lleuger, l’arribada a una llibertat absoluta per treballar un producte i cuidar-lo fins a l’últim detall, i sentir-se bé. Perquè és impossible acabar de gravar aquest disc, anar a escoltar com han quedat els màsters i no estar-ne plenament satisfet. I és que res del que pareixen Els Amics, que abans n’eren quatre i ara en són tres, s’escapa de jugar amb el matís.

Els Amics de les Arts són un grup de música català creat l’any 2005 a Barcelona. Els seus membres són Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué. Es donaren a conèixer amb dues maquetes editades entre 2005 i 2006 i es feren populars gràcies al disc Bed & Breakfast (Discmedi, 2009). Els seus següents àlbums foren Espècies per catalogar (Discmedi, 2012), Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi, 2014) i Un estrany poder (Dismedi, 2017). Es tracta d’un grup de pop amb pinzellades de música electrònica. Les lletres parlen de situacions quotidianes i entre els seus recursos lírics es poden destacar els jocs de paraules i la ironia.

1
Preferencias de privacidad
Nuestro sitio web utiliza tanto cookies propias, que son las enviadas a su ordenador y gestionadas exclusivamente por nosotros para el mejor funcionamiento del sitio web, como cookies de terceros, con la función de servirnos como herramienta de análisis de la interacción los usuarios con nuestra web, gracias a ellas obtenemos una información que puede ayudar a mejorar la navegación y dar un mejor servicio a los usuarios y clientes.