fbpx

Els Catarres guanyen el Disc Català de l’Any de Ràdio 4

ls oients de Ràdio 4, a través del programa “Catalunya Exprés Magazine”, han escollit per votació popular el que consideren el millor disc editat en català durant el 2018: “Tots els meus principis” del grup Els Catarres. 

El grup format per Èric Vergés Jan Riera, d’Aiguafreda, i Roser Cruells, de Centelles, ha guanyat amb “Tots els meus principis” el Disc Català de l’Any 2018. Premi que l’acredita com l’àlbum català més destacat de la temporada, segons els oients de Ràdio 4. Els Catarres ja va guanyar el premi del 2013 amb l’àlbum “Postals”.

Els Catarres ha aconseguit més vots que la resta de finalistes, li seguia el disc “Ahora o nunca” de La Pegatina i “Venim de lluny” de Doctor Prats. Els altres finalistes eren: “La gran vida” de Buhos, “Triangular” d’El Petit de Cal Eril, “Som” d’Els Pets, “Ara som gegants” de Joan Dausà, “Nua” de Judith Neddermann, “Eclíptica” de Maria Rodés i “Fills de les estrelles” d’Obeses.

Ràdio 4, a través del programa de Joan Arenyes “Catalunya Exprés Magazine”, ha organitzat un any més l’elecció del Premi Disc Català de l’Any en una votació popular feta exclusivament a través del web www.rtve.es/disccatala“Catalunya Exprés Magazine” s’emet els diumenges de 17h a 20h de la tarda.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc dijous 14 de març, a les 20h a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, on està previst que el grup ofereixi un showcase en directe.

0

Leave a comment

Preferències de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.