fbpx

Els guardonats dels Premis Enderrock 2019

Els Catarres, Buhos, Doctor Prats i La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, els nostres artistes guardonats als Premis Enderrock 2019

El passat 28 de febrer es van portar a terme els vint-i-unens Premis Enderrock 2019 a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. Una edició caracteritzada per la varietat d’artistes guardonats, entre els quals es troben 4 de la nostra companyia: Els Catarres (Premi Enderrock a Millor disc pop-rock 2018 per “Tots els meus Principis” i Premi Enderrock a Millor Artista 2018), Buhos (Premi Enderrock a Millor cançó pop-rock 2018 per “Volcans”), Doctor Prats (Premi Enderrock al Millor Videoclip 2018 per “Caminem lluny”) i La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (Premi Enderrock al Millor disc de Clàssica 2018 per “Llull: Òpera en un pròleg i dos actes”).

Els altres artistes guardonats son:

0

Leave a comment

Preferències de privacitat
Quan visiteu el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí podeu canviar les vostres preferències de privadesa. Tingueu en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la vostra experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.