Doctor Prats

Doctor Prats

La cantant i actriu Elena Gadel treu al mercat el seu segon disc de llarga durada en solitari, DELICADA, que ens presentarà en un
concert molt especial que tindrà lloc a la sala Luz de Gas el 18 de maig.

En aquest treball, encara impregnat d’olor a fusta, Gadel beu dels seus referents artístics per crear, i se serveix de les seves pròpies
vivències per mostrar-nos la seva nuesa emocional. Estem davant d’un treball sincer que respira de les seves arrels flamenques, i domina l’ elegància i la calidesa d’un sentir sense filtres.

DELICADA deu el seu títol sobretot a la manera de dibuixar les melodies que tenen tant els instruments com la pròpia veu de l’Elena. Ens trobem amb històries escrites, musicades i explicades de manera delicada, acurada, i amb una veracitat que només la primera persona pot donar. Experiències en forma de cançons vestides de guitarra, contrabaix, violoncel, violí, flauta i percussions.

Per a Gadel que va centrar molts anys de la seva carrera en el camp dels espectacles musicals (Mar i cel, Grease, Over the moon), DELICADA és la confirmació del seu camí com a músic creatiu i personal; la continuació d’un recorregut discogràfic sincer i guarnit d’idees.
DELICADA s’ha enregistrat als estudis Ertap i s’ha barrejat a Estudis Medusa. Editat amb el segell Música Global Discogràfica.

4
Preferencias de privacidad
Nuestro sitio web utiliza tanto cookies propias, que son las enviadas a su ordenador y gestionadas exclusivamente por nosotros para el mejor funcionamiento del sitio web, como cookies de terceros, con la función de servirnos como herramienta de análisis de la interacción los usuarios con nuestra web, gracias a ellas obtenemos una información que puede ayudar a mejorar la navegación y dar un mejor servicio a los usuarios y clientes.